lara
lara2

Mijn verhaal

lara3
afrika
Hakuna matata….. dat is wat we graag allemaal denken maar ik pas deze ook dagelijks toe in mijn prille leven want je passie volgen helpt je om deze visie vast te houden.

Na mijn studies Agro-en Biotechnologie heb ik ook een postgraduaat Animal Rehab Techniques and Sports Coaching op zak maar… ‘Fun doesn't need to stop!’ en gezien naast ‘dieren’ mijn tweede passie ‘koken’ is wil ik hier ook mijn kennis ontwikkelen. Ik hou van koken en als ik dit kan doen als werk, dan lijkt het alsof ik niet moet werken.

Ik ben heel graag bezig met eten en alles wat er rond hangt. Graag experimenteer ik met voeding en test ik graag nieuwe zaken uit. Pasta zie ik als het ultieme 'comfortfood' en wil dit graag zo laten overkomen.

Het idee om Pasta di Lara op te starten kwam eigenlijk vanuit mijn mama en stiefpapa, zij zijn altijd heel positief over mijn kookkunsten en blijven maar aandringen 'je moet daar iets mee doen!'.

Mijn missie met Pasta di Lara is simpel: ik wil mensen laten kennismaken met mijn ‘comfortfood’ en hen een ervaring bieden die hun harten verwarmt. Of je nu onze foodtruck tegenkomt of ons bezoekt in onze pastabar, ik hoop dat je de passie en toewijding proeft die in elk gerecht is verwerkt.